Er du en av våre ambassadører?

Det er mange i dag som opplever et økende behov for å ha noen å snakke med angående dagens situasjon, og hvordan best organisere formuen sin. Samtidig kan terskelen for å ta kontakt på eget initiativ med en rådgiver man ikke kjenner på forhånd, tidvis være høy. Det er gjerne slik at hvis man skal benytte seg av en tjeneste for første gang, eller endre «leverandør», at man setter pris på innspill fra noen man kjenner som har konkrete erfaringer å dele.   

Det er her våre ambassadører er til stor hjelp – aller mest for de som har behov god rådgivning, men også for oss som skal yte råd. For å kunne gi, og motta best mulig råd, er det avgjørende med høy tillit som går begge veier. Dette er vi bevisst på hele tiden, og forholder oss ydmykt takknemlig for den tilliten alle våre klienter viser oss hver eneste dag. 
 
Hvordan bli en ambassadør  
Denne delen er enkel; som en fornøyd klient hos oss blir du ambassadør ved å anbefale oss til noen i ditt nettverk! Vi kan ikke understreke nok hvor givende, og inspirerende å komme i kontakt med nye klienter som har behov for våre tjenester - nettopp gjennom henvisninger fra våre ambassadører.
Vi er svært takknemlige for hver eneste henvisning vi får, og setter stor pris denne tilliten.
 
Fordeler ved å være ambassadør
Når du hjelper noen på veien til å ta gode valg, er det naturlig at vi gir noe tilbake – til begge parter. Både ambassadøren og den som blir henvist vil ta del i vår samprisingsmodell på de årlige honorarene vi belaster. Dette medfører normalt lavere pris for både deg som ambassadør, og den som blir henvist inn til oss. Trykk på ambassadørknappen nederst for å se et eksempel på dette.
 
I tillegg til dette er det andre fordeler som tidlig påmelding til våre arrangementer, hyggelige overraskelser, og mye mer!  
 
Klikk på ambassadørknappen nedenfor for å henvise noen til oss nå.

Takk igjen!